Kameraväskor!!

Jag har varit händig de här dagarna och har en del småprojekt på gång just nu..

För det första så har jag sytt två kameraväskor, en till mig och en till Anna på mitt jobb! Hoppas hon blir nöjd med den, hon ska få den imon! :D

Så här ser min ut



Så här ser Annas ut


Båda två


Måste säga utan att skryta att jag faktiskt  är väldigt nöjd med dom, trodde inte de skulle bli så fina!  :D

Göteborg

Det var länge sedan jag bloggade nu och det beror på att jag inte har något liv att skriva om... Jag var iofs i Göteborg förra veckan när jag hade en veckas ledigt från jobbet och hade där mkt trevligt! Var på Liseberg och åkte Balder som var väldigt läskig men väldigt rolig!!


Den var väldigt stor därför var det svårt att få med hela på bilden. :D
Var också på Universeum (eller Universum osm vissa säger utan att nämna några namn!) och såg äckliga ormar bland annat..

 Värre var alla hemska blodsugande fjärilar som de lät flyga fritt bland allt folk!!!! SKANDAL! En massa turistsaker blev det på de fem dagarna vi var där!

Boendet var sådär... Vi sov i tält och som ni kanske har märkt så är det inte världens bästa sommar så det va lite fuktigt och kallt emellanåt men jag överlevde i min sovsäck med ett extratäcke och joggingdress....

Har också varit och kollat på min lägenhet som jag har fått i Norrköping!! Hoppas det blir bra nu! Trots att jag bor i värsta gettot... hehe.. där passar jag kanske in, vem vet :) 10:e eller 16:e blir det inflyttning!

RSS 2.0