Den här väskan måste jag kolla på i butiken..


Denna väskan verkar vara så snygg! Perfekt att ha till skolan och datorn ska passa och förhoppningsvis lite annas också.. 249kr var inte så farlig heller.. Minns inte ens när jag köpte en ordentlig väska sist så denna kan komma väl till pass.. Kanske blir en sväng på onsdag innan spinningpasset över lunchen, återkommer med info! =)

Migräään

fy farao vilken huvudvärk jag hade idag när jag vaknade.. var helt yr, mådde illa och var allmänt äcklig. Steg upp tog en tablett och somnade om.. Käner fortfarande a sviterna.. Har tagit ett piller till

Banan & blåbärssmoothie



Min frukost idag bestod återigen av en sådan här smaskig banan & blåbärssmoothie efter det b lev den en timmes Bodypump och det var ett tag sedan jag var på ett BP pass så det var himla kul.. Trodde att jag skulle komma för sent men jag han i god tid. Anledningen är att min cykel strejkar när det är under noll grader och går då helt enkelt inte att låsa upp! Himla osmidigt måste jag säga, ska se om det hjälper att köpa låsolja, det gäller ju bara att komma ihåg sådant när man är i affären..I alla fall så medför detta att jag måste gå till gymet och detä r alltid svårt att beräkna när jag måste gå, är ju så van vid att cykla.

Nu  blir det duschen sedan lunch och sedan är det racerfart med min ToDo-lista som jag har framför mig på skrivbordet..

Spinning x 3


Idag har jag avverkat mitt tredje spinningpass denna veckan, tre timmar alltså. Nästa vecka blir det  förutom spinning även bodypump, det var länge sedan nu och det är ju så roligt!

Imorgon är det måndag igen och jag har en hel del grejer på min ToDo-lista. Mycket på jobbet just nu och har en del grejer osm jag måste göra imorgon. Sedan har jag även en liten uppgift från i höstas i skolan som ska in på torsdag, är allt annat än pepp på att göra den uppgiften nu.. suck men det är väl bara att bita i det sura äpplet.. Inte så mkt som ska skrivas iaf så nåt positivt..

En kul grej som händer i mars som jag uppmärksammade ikväll var att det kommer en ny Tim Burton film! Det är Alice i Underlandet som står på tur och så klart är ju Johnny Depp med och då kan det inte annat än bli bra enligt mig.




Lördag kväll - what to do?

Igår blev jag utbjuden på restaurang och det blev lyx minsann.. Fint studentliv man lever. Jag åt pärlhöna med backtimjanpotatis, kantarellsås, rotsellericrisps och rönnbärsgele och till efterrätt blev et chokladfondant med chilismak och mascarponecreme, en chokladcigarr och moccaglaze, helt ljuvligt, de vet vad de gör på BK minsann. Min date åt hjortfile glaserad med portvin och rotfruktsgratäng och enbärssky och friterad svart trumpetsvamp (som vi lärde oss heter trumpet of death, lite coolt) till efterrätt tog han lakritspepparglass med glömd maräng och hallonmylta. Jag hade kameran med mig men feg som jag är så vågade jag inte ta upp kameran, det var så mkt folk där. Trevlig personal har de också som förutom att de kände igen oss (så ofta har vi ändå inte varit där) även kom ihåg vad vi åt då!! Det var två månader sedan. Antingen har de haft väldigt få gäster eller så gjorde vi ett sådant intryck helt enkelt.. imponerande i vilket fall som. Hon tipsade oss om att om ungefär två veckor så kommer de att byta ut större delen av menyn så då var vi välkomna tillbaka.. om man spelar sina kort rätt här hemma kanske man har turen att bli utbjuden igen... Efter det så bar det iväg till en pub där vi satt til klockan ett då de stängde.. mysig fredagkväll helt enkelt.

Så som ni förstår så känns det idag lite trist när vi ska äta tacos.. men men.. det är ju rätt gott det med. Jag ska plocka lite här hemma, håller på o städar undan julen och sedan blir det väl mat och tvkväll.. bara det att det går jju inget bra på tv, spelar ingen roll hur många kanaler man har tycker jag, suck.. jaja hörs snart!

RSS 2.0