Ny hemsida!

Ikväll hoppas jag att min nya hemsida kommer komma upp. Satt och jobbade med den sent igår kväll och det osm återstår nu är bara att lägga den online. Så hoppas att ni kikar in på den ikväll!

www.linakarlsson.se




Så här kommer den att se ut nästan exakt, lite teckensnitt och småpill som är ändrat men helheten är densamma! Hoppas ni gillar den! Tar gärna emot kommentarer om vad ni tycker..

Lite shopping och lunch på stan

Idag var jag och åt en god lunchsallad på stora torget med en kpompis hemifrån.. Vet inte hur länge vi sagt att vi ska ta en fika eller nåt och ändå har det inte blivit av på typ ett år, lustigt det där.. Efteråt gick vi iaf en liten runda på stan innan de stängde.. Jag hittade en t-shirt på Gina Tricot, lite schampo balsam (billigt för tillfället för jag tänker nog köpa banan schampo och balsam från body shop när det kommer in där), putsduk till mina silverbestick och två fina anteckningsblock från Åhlens. Där hittade jag också jättefina musmattor så jag köpta två så vi kan matcha här hemma i vårt nyligen fixade kontor.




Vit stringhylla

Nu är jag verkligen i pysslartagen.. Förutom att jag målat en golvvas, ljuslykta och ett nyckelskåp i svart så ska jag nu ge mig på att måla min gamla stringhylla vit. För tillfället är det svarta sidor på den och valnötshyllor. Det känns ju faktiskt lite dumt att måla om en sådan klenod men den passar inte riktig tin här nu när vi ska göra en makeover på vårt hemmakontor. Dessutom ska jag nog få en stringhylla till av min kära mamma som inte har samma trä i hyllorna så då kommer de ju ändå matcha om jag målar dem vita. Så här hade jag tänkt mig att den skulle se ut när den e klar!



För att se bilder på det jag målat innan kan ni kolla in mina album på styleroom!

jaha fredag igen

idag har jag tvättat, jobbat, lunchat, handlat, städat, diskat och lite andra roliga saker.. eller not... Sitter för tillfället och väntar på att lasagnen ska bli klar, sen middag idag. Och ett glas rött hade inte varit fel en kväll som denna men har inte något såklart, så himla typsikt.. Är för övrrigt på jakt efter en klänning till mitt 25års kalas, men det var tydligen lättare sagt än gjort.. Känns som om jag varit i varenda affär utan någon större framgång. Såg iofs en på MQ som kanske har lite potential men hann inte prova.. kanske ska ta en runda dit imon.. Nu ska jag kolla maten!

Projekt under sommarlovet

Jaha då var snart mitt livs sista sommarlov slut. Känns lite sorgligt faktiskt snart ska man bli vixen på riktigt och skaffa jobb osv.

I sommar har jag inte haft något "riktigt" sommarjobb utan haft lite projekt för mig ist och det har faktiskt varit riktigt roligt och skönt (trots att man är luspank och fick gå till bansken och sälja lite fonder för att överleva). Mitt största projekt denna sommaren (som jag också kommer få betalt för) är att göra en grafisk profil till ett nystartat företag i Stockholmsområdet. Jag har gjort logotyp, visitkort och designen till hemsidan. Projektet är inne i de sista slutstegen så jag hoppas att sidan kommer komma upp i slutet av augusti.

Hålle rockså på att designa om min egen hemsida www.linakarlsson.se så att den ska bli lite bättre än den fula jag har nu. Komme rockså skapa en blogg där om design i olika former som jag hoppas att du kommer följa, kika in där snart!!

I dagarna fick jag också ett nytt projekt på ett ställe där jag jobabt lite extra i våras. Jag har tidigare hjälpt dem med lite bildbehandling till deras nya hemsida och jag ska återigen göra lite mer grafik och behandla fler bilder. Möjligtvis kommer jag också få göra en broschyr eller produktblad lite längre fram, så jag håller tummarna!

Inredningsprojekt - plommonlila

Här hemma har jag haft lite miniprojekt också. Har möblerat om lite här hemma och köpt lite nya gardiner och kuddar och hängt lite tavlor. Det blir riktigt bra tycker jag. Har spraymålat lite vaser, ljuslyktor och nyckelskåp för att de skulle passa in lite bättre. Tror det blir riktigt najs. Kan visa bilder sedan när de hänger och står på plats när de torkat.



För övrigt så är det snart dags för mig att fylla 25år och då ska jag ha en liten fest här hemma som jag hålle rpå att planerar inför. Ska bjuda på lite snittar och välkomstdrink. Har pysslat med fina inbjudningskort (det är så roligt att klippa och klistra) så nu hoppas jag att ALLA kommer!!

RSS 2.0