Tio minuter över

Ja nu har jag faktiskt lyxen av tio minuter över för första gången denna veckan känns det som.. Därav den dåliga uppdateringen som folk klagat över...(med folk menar jag Linda... hehe..)

jag har för tillfället fullt upp med alla projekt hit och dit i skolan och så har jag styrelseuppdraget på det, hemsidemöte imorgon o så kanske jag ska bli hundvakt på det.. men det senare är ju roligt.. iofs är de andra sakerna också roliga, de flesta iaf, men det är så mycket att man har inte tid att inse hur roligt det är för det är bara massa saker som ska göras hela tiden, böcker ska läsas, rapporter ska skrivas, seminarie hit o seminarie dit, projektplan, styrgruppsmöte, laborationer, föreläsningar, gruppmöte osv osv....men jag ska inte vara bitter.... ;)

Förra helgen var vi iaf på New Meedia Meeting som var helt ok! Var inte på så himla många föreläsningar men en var kanonbra o värt alla pengarna! jag Ska skriva ett inlägg om bara NMM sen när jag har nästa tio minuter över någon gång.. :)

Ananrs har vi börjat komma iordning i vår nya lya men det går sakta när man bara ibland har tio min över.. Jag har drömmar om attbörja måla köket på söndag men får väl se hur det går med de planerna..

En annan jäkligt rolig grej som jag ska göra är att införskaffa mig en ny DATOR!! Jag ahr adrig köpt en dator i hela mitt liv och har en GAMMAL stationär Dell-dator som man kan gå o laga middag under tiden den tar på sig att starta Photoshop CS2 (eftersom den är för gammal för att ha CS3 så nu när CS4 är på väg kommer ju jag vara waaaay off med mitt CS2). En sådan här funderar jag på..


Iofs så är ju nästan alla som går mitt program MacNördar så jag kasnke blir lite mobbad när jag köper en PC men det får man väl ta.. jag orkar inte lära mig mac på heltid..det går bra i skolan men jag ve tinte om jag vill ha en hemma.. har inte vant mig vid tanken ännu o dessutom så är ju PC lite billigare också.. ska se om man kan klämma in ett besök på PcCity på söndag.. hade varit najs faktiskt..

nu har jag uppdaterat i mina tio minuter sp nu är det dags att bege sig ner till tvättstugan och lägga in kläder i tumlaren o sen kasnke jag ska plugga eller duscha eller handla osv osv.. ska iaf dricka lite vin ikväll som älsklingen så snällt köpt o så ska jag slappa nån timme iaf ;)

p.s. Linda, ja det blir inflyttningsfest(nån gång) o då MÅSTE du komma! :D o du får givetvis komma annars med! du e alltid välkommen..d.s.

RSS 2.0