Tävling

Jag råkade snubbla över en blogg som heter Tyskungen och såg då att han har en tävling. Där kan ju jag vara med tänkte jag och gjorde som han sade. Jag har ju iofs aldrig tur som vinner något så chansen är väl ganska liten.. Men försöka duger ju.. Får hålla tummarna nu tills man får svaren..

Is i magen & shopping

Idag har jag varit på visning i en liten lägenhet mitt inne i Norrköping. 33 kvadratmeter stor och kostar 3550kr, vilket är ungefär 700kr mer än vad jag ger nu.. Vill jag flytta eller vill jag inte? Vill jag ge 700kr mer i hyra eller inte? Vill jag betala en månads dubbel hyra eller inte? Många frågor och jag måste bestämma mig snabbt. Just nu lutar det nog åt att ha lite is i magen. Förhoppningsvis kommer det fler tåg. Jag har igår ställt mig på en annan lägenhet också, 42kvadratmeter och lite närmre skolan för 3400kronor. Den låter kanon måste jag säga.. Nästa tio kvadrat större och 100kr billigare. Får se om man kan ha någon chans på den.

Jag shoppade också lite när jag var inne i stan. Ett par jeans, en blus, två par öronhängen OCH så hittade jag äntligen toningen till mitt hår som ska ta bort det lite gula sedan jag blonderade mig själv. Ska slänga i det ikväll. Håll tummarna! Bara det inte blir lila nu..hehe

I lördags så var jag också i Linköping och festade med Linda och ett helt gäng. Tyvärr så blev det bara jag och Linda som till slut gick ut!! Det var lite tråkigt, vi var ju ändå sju stycken från början.. Det pinsamma vara att tröga Lina inte hade fattat att det var på grund av att Linda har fyllt år som middagen hölls. Detta rsulterade att alla hade present med sig utom jag.. :( Det var inte så roligt. Hoppas du inte blev allt för ledsen Linda, jag följde ju med ut iaf!! :D

Väl hos Linda bjöds det iaf på utsökt mat! (Jag måste få receptet Linda!!) Till efterrätt blev det After Eight-tårta som var minst lika god den!! (Jag måste få receptet Linda!!) ;)

Här kommer lite blider från den trevliga kvällen..


Den goda maten till höger i bild och även den fina dukningen


Frida som rimmar på .... ;)


Kristin och Anna


After Eight-tårtan MUMS!


Linda stoppar i sig knarket som hon fick av Kristin ;)


Planering kring den 18e april!! WIIEEE :D

Vill ni se fler bilder finns de på Lindas blogg Tulpangnissel

Over and out!

Håriga problem

Jag har i hela mitt vuxna liv färgat mitt hår mörkbrunt/svart men jag är blond/råttfärgad naturligt. Nu är saken den att jag innan sommaren började färga det så att jag skulle bli blondin igen. Ännu har jag inte vant mig riktigt vid det ljusa och nu börjar jag fundera på vad jag ska göra med håret.

Å ena sidan känns det dumt och tråkigt när man har lagt pengar osv på att få det ljust för att ganska snabbt färga tillbaka det. Å andra sidan har jag ju fortfarande inte vant mig, kanske är det inte rätt färg då.. Samtidigt är det ju snart vår och sommar, även om det känns långt borta, vilket gör att det kanske är bättre att vänta till hösten med en mörkfärgning. Funderar på att tona kanske men det känns inte som att "allt" kommer att försvinna då iaf.

Jag tycker mitt hår känns lite tråkigt för tillfället. Det blir nog till att fundera en hel del på det här, svåra problem man kan ha i sitt liv.

image93image92
Blondin/brunett???

Spännande saker!

Jag har hittat en sida där det finns flera fina saker att titta på. En rekommendation är att kika in här. Ganska blandad stil på grejerna. Men jag måste säga att jag gillar de som ser lite gamla ut. Lite originellt faktiskt.Mycket fint! Undrar bara hur han har gjort..

image87

RSS 2.0