Härliga tyger!

Nu har jag jobbat en hel vecka på mitt extrajobb och de tär helt super. Sysslar lite med deras hemsida vilket är riktigt roligt.

Men jag har inte bara jobba tpå jobbet utan också lite hemma. Nu är till exempel den ena sovrumsväggen äntligen svart! Det skedde igår. Och nu har jag hittat tyg till den sänggavel som vi ska bygga. Det är en nyhet som har kommit till IKEA och det heter Saralisa. Tyvärr verkade det inte ha kommit till IKEA i Linköping för jag hittade det inte när jag var där, blev lite besviken. Så här ser det i alla fall ut om ni är nyfikna.



Och hela kollektionen Saralisa ser ut så här



På måndag börjar skolan igen och det ska blir skönt att få lite tider att passa ( även om jag nu då har jobbat heltid denna veckan). Jag har en del projekt som jag måste slutföra snart känner jag. Bland annat Grafisk Design & Kommunikations (mitt program) nya hemsida, gdk.nu. Jag siktar på att vara klar innan den 25e jan. Så får vi se hur det går. Känns som om det har passerat flera deadlines redan. Sedan helgen efter det kommer min kusin och hälsar på vilket ska bli himla kul! Är så sällan vi träffas så nu ska hon komma och hälsa på!

Nu ska jag fortsätta tvätta och sedan ska jag antingen se Happy feet eller Benjamin Button ikväll.. Ett mycket svårt val känner jag.

Trevlig lördagkväll!

RSS 2.0