Öland på minisemis

Nu har jag kommit hem efter att ha gymmat lite.. Nu ligger jag lite efter i mitt brandbookande så borde få igång det hela nu..suck.. o retoriken också,.. o kompletteringen på den andra pissuppgiften.. suck suck.. men snart så kan jag iaf till Öland o mamma och pappa i husvagnen! Åker nog på onsdag och stannar till söndag.



På lördag blir det Palace Springbreak och Linda kommer ända från Stockholm och joinar mig! Vi ska äntligen få se Mando Diao!! Kanske kusin Jenny följer med också.. hoppas hoppas =) Nä nu ska jag inte slösa mer tid på bloggen.... ses!

Normann-C vaser



Den här fina vasen har man chans att vinna på denna blogg bara genom att skriva hur många färger vasen finns i, svaret kan man hitta på Inneonline.

Äckelpäckel

Kom precis hem från att varit en sväng nere på stan o shoppat papper ( till min brandbook) och ljusstakar.



Precis när vi kommer ut från Åhelns så händer nåt så fruktansvärtäckligt att jag trodde jag skulle spy mitt bland allt folk. VAd va det som hände då? JO, en (eller en flock) fåglar sket på både mig och Jon!! JAg fick på kavajen, skorna, tröjan och byxorna och Jon fick på byxorna och på sin jacka och det var inte lite han fick på jackan heller... FY FARAO!! Så långt hem har det aldrig känts som idag. Nu ligger äckelkläderna i hallen och vi borde väl gå ner o kolla tvättid.

Nu blir det brandbook!

Fredagsmys

Idag har det varit skolarbete för hela slanten. Börjar bli klar med retorikanalysen nu iaf så det är ju skönt. Men har fortfarande en hel brandbook kvar att göra till på måndag. Men det ska nog gå, det är ju två hela dagar kvar =)

Det enda som ställde till det lite eller vad man ska säga är att Jon föreslog att vi skulle åka til GBG och gå på Liseberg och kanske ligga över där också. Det låter ju helt kanon!! Men frågan är om jag hinner då.. Som det ser ut nu så hinns det inte med denna helgen. Som "tur" väl är så ser vädret ut att inte vara så bra i helgen. Idag har det åskat och spöregnat och strömmen gick tom en sekund så det blinkade till i hela lägenheten. Nu har det iaf klarnat så nu kan jag nog åka och handla lite mat till kvällen. Ska ha en mysig fredagkväll med god mat och underhållning iaf. Ska skriva klart retoriken och sen ta ledig till kvällen.

Ha en msig fredagskväll ni med!

Kul kristihimmelsfärds-torsdag

Just nu sitter jag och krånglar med en retorikuppgift som är en examinationsuppgift i skolan. vi ska analysera tre olika former av retorik. Jag ska ta ett tal av Obama, en text om Göran Hägglund och en bilreklamfilm. Det går segt men iaf framåt och inte bakåt om man ska vara lite positiv!

Annat som hänt idag är att jag fick frukost (nästan på sängen) i form av, gott bröd, kokt ägg, kaffe och (en liten miniöverraskning) risifrutti!! Kommer knappt ihåg när jag åt det senast. Sen satt jag ett par timmar med en ny logo åt ett hemsideprojekt som jag jobbar med. Något sånt här hade jag tänkt mig:



Sen gick Jon o jag ut en runda på stan och käkade lite på Pitchers osm ganska nyligen öppnat här i Linköping. Vi har ätit där en gång förut och då var det inte så himla bra tyckte jag men så tänkte vi att de kan ju få en chans till. man har ju inte heller så mkt att välja på när man vill äta och se på sport samtidigt. Denna gången tog jag inte hamburgare utan pasta med oxfile och krämig svampsås... vad blev då utlåtandet? En liten besvikelse faktiskt. När tallriken kom in så såg det ut som en slags risotto med pasta o kött. Allt var i småbitar och sammanblandat. Jag hade förväntat mig en köttbit, lite färsk pasta (spagetthi) och lite sås vid sidan av lite snyggt upplagt. Men så blev det alltså inte. Utöver detta var det också stora bitar av morötter som för det första knappt var färdiga och för det andra blev det värsta kalops-assiciationerna när man åt dem, mystiskt....

Nu har vi iaf varit hemma ett tag och jag tar en liten bloggpaus i mitt retorikskrivande som jag hade planer på att komma en lång bit med idag. Så med en skvätt Baileys i ett glas i handen och revivalmusik på radion så ska jag nog lyckas med att iaf komma halvvägs ikväll. SÅ spännande har alltså vår röda dag sett ut...hittils.... man vet ju aldrig vad som händer! =)

Ha en fortsatt trevlig kristihimmelfärd!!

Sommarlov

Nu har det blivit sommarlov! Eller iaf så gott som. Jag har en examinationsuppgift kvar  retorikkursen samt att jag ska göra en brandbook för mitt påhittade varumärke LEKO som gör ekologiska leksaker. Allt detta ska in på måndag och jag har inte på allvar börjat med någon av uppgifterna.

Imorgon ska jag till David och fika, han bjuder på hembakat, ska bli spännande att se hur han är som konditor =) Sen på kvällen blir det till Norrköping för att ha skifte med nya styrelsen för gdk-sektionen. Det blir middag och bowling och ska bli superkul! Det var så himla längesen jag bowlade vilket är synd för det är ju så kul.

En annan rolig sak som händer om två veckor är att jag ska till Kalmar och gå på Springbreak och se Mando Diao!! Vad som är ännu roligare är att Linda kommer ner från Stockholm för att göra mig sällskap. Det blir att övernatta i husvagnen på Öland så jag hoppas på kanonväder så blir det som en minisemester. Någon mer som vill hänga på till Kalmar?!

GDK-fest

I lördags var det fest i Norrköping för alla som går GDK2 och vilken fest det blev! Först åkte jag till Nina klockan två. Vi pratade om livet, killar och företag. Vi åt sushi, blev värvade av en italiensk Greenpeace-medlem och drack white russian, en lyckad dag/kväll med andra ord. Här kommer lite bilder från kvällen (då vi även satte samman höstens bästa grupp för ett projekt som kommer). Vi ska till Italien och vi flyger från Skavsta..haha..







RSS 2.0