Älskade hästar

Jag har i hela mitt liv älskat hästar i alla dess former och färger. Eftersom jag sitter och tittar på Animal Planet väldigt ofta så fick jag se en fotograf vid namn Tim Flach som tar de mest fantastiska fotografierna av djur. Då också härliga bilder på islandshästar med flera. Så jag tänkte tipsa om hans sida om ni gillar djur eller om ni bara gillar fina fotografier.


image116

image117

Najs

Hittade lite snygga och roliga grejer på en sida. De kan fungera som lite inspiration. Kika in här får ni se själva!

SOMMARLOV!

Äntligen är allitng inlämnat och klart för denna terminen. Iofs så har jag två uppgifter att göra i engelskan men det är ingen deadline på dem så det är skönt.

Idag har jag köpt en ögonmask som man har när man sover samt två doftljus, det ena med mintlukt och det andra med lakritslukt. Väldigt fina var de också. det var på GRANIT som jag hittade dom och eftersom det för tillfället är ta tre betala för två så är man ju tvungen att inhandla tre saker. Så nu pryder dessa två härliga ljus med underbar skrift mitt lilla soffbord.

image113

image114

Duktig

Idag har jag varit väldigt duktig.. i och för sig så sov jag väldigt länge (vågar inte säga hur länge) men det har jag tagit igen nu! Det har skurats o fejats så damet bara ryker! torkat alla golven dammat o tvättat mattor. Får ju storfrämma ti helgen så det gäller ju att fixa till lite i svinstian..hehe..

Imorgon ska jag lämna in en rapport samt ha en tenta så det blir till att skriva klart rapporten nu och sedan kanske plugga lite inför tentan. Det är bara så svårt för jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Det är engleska jag har tenta i och vi har ju inte direkt haft glosläxa osv som man hade när man var liten.. jaja, får ta det med en klackspark.

för övrigt så lämnade vi in två andra uppgifter i tisdags. Vi skulle visa hur någonting gjordes eller hur något fungerar. Jag valde att visa hur man gör en skål av en LP-skiva. Så här blev det:

image112

Ledsamt inlägg

Måste tyvärr meddela att jag för ett tag sedan fick informationen att ninerna som jag skrev om i tidigare inlägg inte finns mer. Det finns en misstänkt i form av någon "grannes" katt.

små underverk

Idag fick jag höra att mina föräldrar har fått vildkaninungar på tomten. Mamma trampade i hålan och skrek för hon trodde det var råttor?! Jag har dock inte hört talas om råttor som gräver stora hålor i marken..hehe..Pappa fick gå för att kolla och såg då att det var små små kaniner!

Så här söta är de!

image108
image109

Stockholm, massor att göra och vackert väder

I helgen var jag o Jon i Stockholm och hade det urmysigt. Av pappa fick vi en natt på fyrstjärnigt hotell ( vilket gjorde att vi slapp vandrarhem, skönt att slippa dela dusch med andra..hehe) vilket var helt underbart skönt. Vi åt för dyyyra pengar, gick på gröna lund och åkte bergochdalbana, gick runt i hela stockholm, åkte djurgårdsfärjan, shoppade(utan att han klagade för mycket!!!), drack massa öl på uteserveringar, museiebesök o massa mer! Man hinner med väldigt mycket på två dagar faktiskt. Få vi göra om någon gång :)





Det var ju fantastiskt väder hela tiden också! När vi vaknade i Linköping på lördagsmorgonen såg det inte så lovande ut måste jag säga. Disigt och såg ut som att det skulle börja regna när som helst, men när vi satt på tåget så började det klarna upp och då började det kännas bättre.

Igår hade vi redovisning på vårt projekt som vi har jobbat med i vår. Vi har gjort lite grejer till en Dagverksamhet i Finspång och vi fick helt ok respons på grejerna vilket kändes kanon! Jag gillar inte att ha redovisning men det gick bra ändå.



Denna veckan har vi hur mycket som helst att göra. I måndags lämnade vi in en uppgift där vi skulle göra oss 90år. Igår redovisning. Idag föreläsningar och kvällen uppbokad på styrelsemöte (som jag har sagt att jag inte hinner komma på dock). Imorgon engelskauppgifter, ska välja ut vilken stad som ska bli sveriges kulturhuvudstad,  något förslag någon?? Här är också kvällen uppbokad på Kick-on med den nya styrelsen. Fredag är det inlämning av två andra uppgifter samt läsa en bok för vi har ett seminarie då. Till sist så måste jag göra en annan uppgift också som ska vara inne på måndag. Jag blir deprimerad och suuuperstressad bara jag tänker på det. Hur ska man hinna?!?! Ska jobba lite nu.. o ikväll måste jag läsa boken.. uscha..

Igår var jag så trött att jag somnade när jag kom hem och sov i tre timmar. Det var skönt men jag hade velat jobba ist.. Blir mer att göra nu ist :(..

RSS 2.0