Musik

Tänkte bara tipsa om lite bra musik (enligt mig...)

Foo Fighters - Echoes Silence Patience And Grace
Antony & The Johnsons - De flesta skivorna :)

På lördag är det kulturnatten här i Norrköping och då bär det av dit och där kan man lyssna på Slagsmålsklubben och Sista Mannen På Jorden.. Det ska bli riktigt kul! Lägger in en rapport sen!

Min vita lägenhet!

Nu var det verkligen länge sedan jag uppdaterade min blogg.. ibland glömmer jag att jag har den..hehe.. så går det när man e gammal har jag hört. Har iaf tagit kort på min lägenhet och tänkte visa hur det ser ut där jag bor nu! Det ser kanske lite konstigt ut på bilden och det beror på att jag satt ihop flera bilder i försök att göra en panoramabild! hehe.. nåt ska man ju pyssla med.. Visar här före- och efterbilder (dock i omvänd ordning!)

EFTER:



Såhär ser det alltså ut i mitt stora rum.. vitt vitt vitt..hehe..



Mitt kök...jag har köpt nya stolar nu också så har inte de plaststolarna längre.. så här ser mina stolar ut från IKEA

När jag flyttade in så målade jag även om lite, Väggarna var gröna och gula, inte helt i linje med min smak.. Så här såg det ut innan min minirenovering!

FÖRE:



För övrigt har jag världens minsta toalett som någonsin byggts.. men det är klart.. jag skulle inte vilja bli av med den iaf, den fyller ju sin funktion... trots att man knappt kan vända sig om där inne :D Kanske kan försöka fixa före efterbilder där med.. svårt att ta kort bara..hehe

RSS 2.0