Uppdatering

Jag fick alldeles nyligen bilderna på det pepparkakshuset som jag själv gjorde!! Så här blev det!

image51
image52

Julfeeling

Ja, jag har varit lite dålig på o blogga jag vet.. Men nu kommer ett itll lika tråkigt som dom innan..hehe

I helgen bar det av på årets första julmarknad som var en stor succes! På Ekenäs slott ägde det rum och det var hur mysigt som helst! Man fick provsmaka, titta på alla gulliga hantverk o titta lite på slottet, var aldrig inne men ändå, och många andra saker! MAssor med marschaller och ljus o gubbar som spelade dragspel och fiol!


(Alla bilderna från: http://www.svenska-slottsmassor.se/bildgalleri.asp/id/206060)

I min lägenhet är det redan julstylat.. En ANINGens tidigt kanske men vad gör man när man har en mamma som vill hjälpa till o stryka o lägga upp gardiner?! Skönt o få hjälp med sånt.. En liten gran o stjärna o ljusstake o tomtar på gardinerna o hela köret..

Igår gjorde jag också mitt livs första julgodis! Chokladfudge blev det, mums! lite väl söta kanske, hade velat ha mer chokladsmak ist.. Jag e såååå sugen på o göra ett pepparkakshus men väntar nog itlls jag åker hem hem.. För något år sedan gjorde jage tt stort maffigt!! sån här modell var det

image47
(Bild från: http://home.swipnet.se/merjul/pepparkakshus2004.htm )

Vill göra något minst lika stort o utmanande i år! Tillbaka till godiset.. Jag tror jag ske testa o göra lakritsfudge också.. man ska tydligen kunna köpa lakritspulver el nåt på APOTEKET av alla ställen! haha.. ska gå dit nu nån dag o se om det stämmer... Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva om.. Ha det bra

Tjo hejsan

Föreläsning om kreativitet och idéer

Igår hade vi en jättebra föreläsning med Dorte Nielsen om kreativitet och idéer. Vi har innan läst hennes bok Idéer: Kreative verktyg och metoder för idé- och konceptutveckling vilken jag varmt rekommenderar. Kan vara svår att få tag i bara, vi fick ringa förlaget, tror de sa de slutat ge ut den. Men leta! det är den värd!
image45
(Bild från: http://www.saxo.com/item/191243?utm_source=Kelkoo&utm_medium=banner)

Hon visade då en annan bok hon skrivit som jag tror jag ska önska mig i julklapp! Den visade olika kreativa personer sätt att tänka, hur deras arbetsprocess ser ut, vart de får inspiration ifårn och så vidare! Lät väldigt spännande.

image46
(Bild från:http://www.saxo.com/item/1165330)

Nu ska jag sätta mig och räkna lite företagsekonomi. inte riktigt lika intressant..



RSS 2.0