Nu börjar jag...

Nu börjar jag..vågar knappt..håller för ögonen lite..

Inte ännu..

Nu är jag tillbaka i Linköping och har haft en väldigt trevlig påsk med massa god mat.

På påskafton åkte vi in till Kalmar på galej och hade ganska kul.. Jag träffade en hel del gamla skolkamrater och jobbarkompisar, det var väldigt trevligt :D

När vi åkte hem igår så stannade vi till på outleten i Kosta där jag köpte en parfym för en VÄLDIGT billig penning, 150ml för 279kr och det var Calvin Klein IN2U mmm....

När vi kom hem igår så solade jag och sedan fick jag äran att köra och hämta maten som vi beställt från YOGI, fy fasiken vad gott det är där! Jag tog kyckling tikka masala och det blev över så jag får njuta av det idag med!

Jag har inte dödat blondinen ännu. Har böjat vackla i mitt beslut igen.. hehe.. svår beslutsångest alltså, men jag tror jag ska tona det.. Jag är ocklså lite sugen på att köpa löshår på glitter.. de har rea denna eller nästa vecka! 25% på allt löshår! då blir det mkt billigare helt enkelt..hehe..

Nu har jag sett ett avsnitt av LOST och det är också fasiken så bra! Ska gå och sola nu och sedan ska jag äta min tikka masala..

Påsk i småland, tripp till solarieöarna och döda blondinen!

Jag kan börja med att rapportera hur det gick på auktionen i tisdags. Inte bra skulle man nog kunna säga. Jag köpte nämligen inte en enda grej. Fick inte ens sträcka upp min fina lapp och bjuda på något. Det var för dyrt helt enkelt. Tyvärr fanns det andra människor där som visste vad sakerna var värda helt enkelt, jag som hade hoppats att tanterna och gubbarna bara ville köpa isborrar, pimpelredskap, gamla LP-skivor och gamla kameror som för övrigt gick snordyrt!! En kamera gick för 7500kr!! En skruttig gammal kamera i någon skavd gammal låda som förmodligen inte ens fungerade och som förmodligen var från gustav vasas tid.. Inte min kopp te..

Idag ska vi iaf åka till småland för att fira påsk! Det ska bli väldigt trevligt, äta god mat och träffa familjen. Jag ska också agera lite kattvakt, hoppas jag, om det inte blivivt ändrat i sista sekund. Kanske ska jag köpa en dator av min lillebror också, får se hur mycket han ska ha för den :D

Har precis kommit hem från stan efter en mysig lunch på Thai Coconut med lilla gubben och efteråt gick jag till H&M och köpte en svart sjal och brun hårtoning. Jag tror jag har bestämt mig nu så jag blir nog brun i helgen igen..Blondinens död!! Det kändes nog aldrig som jag, blivit för van vid det mörka håret. Blir spännande o se hur det kommer bli!!

Nu ska jag iaf till soloteket och sola igen för femioelfte gången denna veckan, det är så billigt nu när de precis öppnat så det gäller att passa på när det passar plånboken. Sen ska jag nog springa en liten runda, det är så fint väder ju! Sen ska jag hämta Jon på jobbet och sedan åker vi så fort vi kan!

Trevlig påsk på er allihopa!!

Auktion!!

Idag skulle jag gått på lektion, konstvetenskap, men jag försov mig..Vaknade med mobilen i handen, jag måste ha stängt av den och inte bara en gång utan TVÅ utan att jag har något minne av det. Jag ställer nämligen mobilen som väckarklocka. Konstigt det där.

Nu ska jag iaf åka på visning, ska på auktion imorgon. Älskar auktioner. Förra gången fyndade jag en kanonfin fåtölj för ynka 58kr! Denna gången ska jag kolla på kaffekoppar av Stig Lindberg, de heter Salix och de ser ut som på bilden nedan.

image101

Nehe nu har visningen börjat så det är dags för mig att åka! Måste hem sen snabbt o plugga :( Samtidigt som jag ska dricka kaffe :D

P.S. Jag tittar ut genom fönstret och vad ser jag?! Jo SNÖ!!! usch och fy!!.D.S.

Påsklov

Ikväll ska jag på tentafest och det komemr nog bli kanonkul! Typ hela klassen ska dit vad jag vet så det blir nog livat :D Sedan är vi lediga i tre hela veckor! helt galet länge.. vad ska man hitta på under tiden liksom? Jag ska iaf åka hem över påsken det ska bli trevligt. Förhoppningsvis får jag då spela mitt nyinköpta spel ALIAS med familjen! Älskar att spela spel. Jag köpte det på bokrean, mkt bra, velat ha länge. Köpte också två kokböcker, en för thaimat och en om pasta. Måste testa o laga nåt nån dag. köpte också en pocketbok, Eragon, som filmen. Har börjat läsa o den verkar riktigt bra!

image100

RSS 2.0