Sveriges dåliga posthantering

Här sitter jag nu vid datorn och försöker skriva lite på mitt arbete i interaktionsdesign, det går segt må jag säga. Ute regnar det och är mörkt (den där timmen gjorde verkligen sitt). Tidigare idag blev jag i alla fal bjuden på en mycket god lunch på Yogi här i stan och det är ju aldrig fel. Direkt efter stack jag över gatan för en snabb kik inne på Myrorna (var länge sen) och se på f*n att jag hittade en kjol för 75kr! Den var iofs tantlång men tyget var väldigt sött tyckte jag så den fick följa med mig hem. Väl hemma gjorde jag allt för att slippa plugga (inte bra disciplin) och började sy om denna nyköpta kjol som för tillfället hänge rpå mina höfter och svajar. den blev en hel del kortare och mycket fin. Jag ksa försöka få några bilder på den sen (svårt själv).

Då när jag blev klar med kjolen som inte tog så lång tid faktiskt så var jag ju tvungen att börja plugga så har suttit o skrivit en del nu i alla fal *duktig*. Vid halv fem ska jag hämta the Man och då ska vi ta en tripp till älskade IKEA för att köpa en matta. Det är nämligen så, för er intresserade, att vi fick vårt matsalsbord med tillhörande stolar för någon vecka sedan och behöver nu en matta under. Eller rätt ska vara rätt, vi ska flytta mattan vi har under soffbordet till under matsalsbordet för att köpa en ny matta under soffbordet. Kan ta bilder på det också någon gång.

En annan sak som hände idag gjorde mig faktiskt lite upprörd över den dåliga posthanteringen vi tydligen har i Sverige. Jag flyttade för två månader sedan och beställde då eftersändning och det fungerar ju bra men idag fungerade det lite VÄL bra. Jag fick till och med någon annans post... Man tittar ju inte så noga på adressen på kuvertet i kuvertet när man är lite stressar och ser sitt namn på det yttersta kuvertet så jag öppnar. Till min förvåning ser jag att det är från Öron-näsa-halskliniken i Norrköping och fattar då ingenting. Är det the Man som beställt ett "nosejob" åt mig? *hehe* Fortsätter läsa och ser då att det är till en helt annan person som har ett namn som liknar mitt. Jag fick brevet idag och personen det rörde hade fått en kallelse till kliniken den 24okt.. Inte helt hundra kanske. Så jag skulle göra rätt för mig och ringde sjukhuset men då är det ju givetvis stängt för dagen så nu måste jag ringa imorgon ist. SUCK! Annars lär åersonen få betala och det på grund av den dåliga posthanteringen! Det är ju faktiskt inte så bra att jobba i postsorteringen om man är analfabet, det borde kanske posten göra en test på när de anställer folk. Nu får vi väl hoppas att det löser sig och personen får komma en annan gång, men med tanke på hur det ser ut i vården idag lär det väl kanske dröja...

Nu blev jag så nöjd med den deppressiva och pessimisstiska tonen på det avslutande stycket att jag sätter punkt för denna gången. Jag återkommer med rapport om sjukhushistorien!

Måndag

Okej.. jag borde ha pluggat massor till duggan i projektmetodik på onsdag, men varför gör man inte det då? Jag har precis kommit hem efter en runda på stan. Där blev jag bjuden på lunch av sötnosen och sedan skulle jag shoppa ett par pärlöronhängen tänkte jag. Nu blev det så att jag kom hem med ett par svarta jeans (99kr) från Gina tricot som hade erbjudande och också en top/klänning från samma ställe. Köpte också ett par öronhängen från H&M som var i svart o silver.. inte alls bra med tanke på min ansträngda ekonomi. Varför kan man inte bara gå o köpa det jag tänkte innan att jag skulle köpa utan att köpa en massa annat? Borde kanske ringa lyxfällan..hihi

Nu ser himlen  väldigt gråmulen ut och det ser ut att börja regna när som helst. Men jag ska ge mig ut o springa en runda runt stångån så får vi se hur blöt jag är när jag komemr hem. Nu är det illa när man till och med ger sig ut och springer istället för att plugga.... Men SEN ska jag plugga i vår iordninggjorda läshörna här i arbetsrummet.

Nu måste jag skynda mig innan det börjar regna!!!!

kram kram

RSS 2.0