Till Linda

Såg vad du skrivit i din kommentar så nu fixar jag det ;)

Här har de tinte hänt så mycket.. Har väldigt mycket att göra i skolan just nu. Två projekt och en massa individuella uppgifter. Hoppas man hinner med allt bara!

Nu när det blivit så fint väder är det ju också så tråkigt att sitta inne vid datorn, man vill ju ist vara ute i solen och ligga i gräset, kanske en lakritspuck i handen och solglasögon på näsan.

image102

Homework och motion

Igår hade vi vår första lektion i engelska. Det var lite blandat intryck, lärarna verkar väldigt mysiga. En äkta engelskalärare! Vi fick til och med läxa till på måndag, det a rinte igår man fick riktig läxa! Ska sätt amig och göra den nu tänkte jag, först ska jag äta lunch dock.

Efter jag gjort det funderar jag på att ge mig ut i skogen igen. Jag var ute och sprang igår för det var ju så himla fint väder så jag var tvungen att passa på. Och idag är det fortfarande väldigt fint väder så tar mig kanske en runda idag med. Har inte bestämt mig för om jag ska gå eller jogga bara.. Det får tiden utvisa. Jag har varit väldigt duktg på det området denna veckan måste jag säga :D

Måndag=springa Tisdag = promenera Onsdag=Vila Torsdag =springa och Fredag= promenera/springa

Ikväll kommer Jon hit och eftersom jag inte har TV4Sport så måste vi gå till O'learys för att äta och koll apå hockey, Brynäs-Mora.. HEJA MORA!!

Nu är lunchen klar!

Vårsol

Idag var första dagen i skolan och det var mycket trevligt o se alla igen! Trots att det bar afanns två syremolekyler i mac-salen.... Efter lektionen begav sig iaf jag , Hanna o Emma ut i vårsolen på en promenad runt strömmen. Så himla fint det var alltså, det har jag ite väntat mig..hehe.. Man gick precis vid vattnet och det var så mysigt så. Detta ska bli en härlig vana! Kul tjejer!

När jag kom hem så fick jag bege mig till Willys för jag hade inten mat här hemma eftersom jag typ inte varit hemma på fyra veckor, det blev storhandling med andra ord. Sen lagade jag morotssoppa till middag och det blev hur mycket som helst så får äta det imorgon också. Måste nog säga att den var sådär god faktiskt. Jag hade nog för höga förhoppningar, har nämligen velat laga soppan länge men aldrig fått tid till det. Imorgon eller övermorgon blir det också frukostbullebak! Det är härligt. Ska också se till och göra min egen müsli nån dag, har ett jättegott recept till det.

Nu ska jag slänga mig i sängen med min kopp te och kolla på Simpsons. Imorgon blir det gruppmöte klockan 0900 och därefter handledning.

RSS 2.0