Kamera

Jippie!! Äntligen har jag köpt en kamera! Det blev inte den rosa jag bloggat om tidigare men en liknande.. fast silvrig! Så här fin är den!
image6
1599kr gick den på! Jag överraskade till och med mig själv när jag köpte den! Jag hade inte tänkt köpa den när jag och mamma kom in på onoff utan skulle bara titta lite på de olika modellerna igen o så kommer jag ut med en kamera! hihi.. För er som känner mig så vet ni att det inte tillhör vanligheterna att Lina bestämmer sig sådär fort! Bara typ två veckor ju! hahaha....

Nu har vi börjat jobba dagtid och det är rätt skönt, ett stort plus är att vi nu jobbar båda skiften tillsammans! Mycket roligare!!  På lördag blir det iaf Göteborg (vi e lediga hela vecka 30) så det blir till att tälta o gå på liseberg universeum osv! blir fullt upp! sedan ett snabbstopp i linköping och sedan öland de dagar som e kvar! blir nog väldigt kul tror (o hoppas jag)!!!

Ny design på bloggen...snart...

Jag har ju sagt sedan starten av bloggen, vilket iofs inte var så länge sen som det låter, att den inte ska se ut som den gör för tillfället. Hur den ska se ut är nästan klart nu. Tänkte bjuda på ett litet smakprov! Skriv gärna kommentarer om vad ni tycker om den!!

Lägenhet i Norrköping någon?

Jag behöver en lägenhet i Norrköping punkt slut. Hör gärna av er om ni har en sådan för uthyrning!! :D

Funderar fortfarande på vilken kamera jag ska köpa.. såg att elgiganten hade en Casio för 1990kr och den fanns i rosa!!!! hihi..
image4
fin va!!! De andra jag funderar på e silvriga men det är ju liiiiite roligare med rosa! hihi

Till helgen försvinner jag igen, jag ska till Öland som vanligt! På lördag blir det fest minsann också för pensionären, dvs mig själv. Till Strand i Borgholm ska vi! Det blir nog riktigt skojsigt! :D

FANTASTISKT!!!

Jag är hur glad som helst just nu! Grät en skvätt innan som utlovat tidigare :).. Anledningen till denna lycka är att jag kom in på utbildningen! Till hösten blir det alltså Grafisk design och kommunikation som gäller! 3år i Norrköping... Nu gäller det bara att hitta en lägenhet.. en etta skulle sitta fint men det finns mest tvåor och uppåt, lite dyrt om man är ensam annars skulle man ju inte tacka nej liksom! hihi..

Tandoorikycklingen som jag lagade idag till mig och min lillebror blev kanongod! Kan rekommenderas!!

Varför funkar det inte!!

Det händer inte mycket på studera.nu... jobbigt värre o behöva sitta o vänta så länge.. Varit hos min söta mormor ett par timmar nu iaf o försökt döda lite tid, det gick ju bra iaf! Meningen var att jag skulle tagit med mig en jacka som hon skulle lägga upp (eftersom jag e så kort....) men pensionär och senil som jag är åkte jag dit UTAN jackan så klart! pinsamt..... jag kom iaf ihåg att köpa toapapper :D

Antagningsbesked!!!!!

Herregud! Man sitter som på nålar! Idag får jag ju reda på ifall jag kommer in på programmet jag har sökt.. förhoppningsvis, om det löser sig med koden till inloggningen osv.... tänk om!! tänk om inte!! JOBBIGT!! Trodde det var på onsdag man fick reda på det men så hörde jag att det var idag! Jag har ju inte hunnit förbereda mig mentalt :D Hur som helst kommer jag nog börja lipa som den  fjant jag e :)

Trasiga solarium?

Igår fick jag gå hem tidigt från jobbet för jag mådde inte alls bra.. jobbigt.. så det blev o lägga sig i sängen. Men idag så mår jag iaf bättre! Så jag åker nog itll jobbet idag.

Har precis kommit hem från FLYGThallen som det så fint heter.. Solade där idag o de syns inte ett skit! Fattar inte vad det är med solarierna.. Eller är det mig det är fel på ???

Till helgen får vi se om det kanske blir party.. Joel och jag kanske ska till Strand i Borgholm. Skulle va kul om någon annan ville hänga på med! hihi.. Ska nog fråga kusinen också!

Fjärilar i magen

Idag är det näst sista dagen på denna veckas kvällskift! Igår kunde vi knappt göra något efter klockan nio eftersom då gick pressen sönder.. lite drygt faktiskt. Ikväll slutar vi en halvtimme tidigare, klockan tio, o de e riktigt skönt! Vet inte vad jag ska göra den extra halvtimmen hemma på kvällen men ändå..hehe..

Igår när jag skulle somna så kände jag fjärilar i magen riktigt ordentligt..  Beroende på att snart kommer ett kuvert hem som säger om jag kommit in på det program som jag sökt till hösten. Fasen också ifall jag inte gör det! Vad gör jag då?! Läskigt......Borde väl få svar nästa vecka tror jag..

Fortfarande lite halvmulet väder. Inte spöregn som igår iaf. Får hoppas det blir bättre till helgen. Ska nog till Öland då och skulle ju vara härligt om man kunde sola o bada lite! Så känns det som en riktig semesterhelg!

Ha de bra

Regn, mat & kamera

Måste det regna så förbaskat hela tiden! Det är inte kul, även om jag snart ska till jobbet och stå i fabriken ända till klockan halv elva ikväll.. Det är inte heller speciellt kul, men vad gör man inte för pengar.

Just nu är mitt största problem vad jag ska äta innan jag åker. Det är så jobbigt o komma på sånt, blir väl en macka till slut.

En kamera funderar jag också på att köpa men jag vet inte vilken modell. Är det någon som har förslag så tar jag gärna emot! Några krav har jag dock på hur den ska vara
  • finnas i olika färger
  • liten
  • snabb
  • 3-4megapixlar
  • minst 3x optisk zoom
  • max 1500kr
Det är inte lätt att hitta en sådan kamera har jag märkt...

Ny bloggsida!

Välkommen till min nya blogg!

Eftersom den är så ny har inte det slutliga utseendet tagit form, nuvarande är alltså bara tillfälligt.. Förhoppningsvis kommer den färdiga bloggen upp inom kort! Hoppas du kikar in då igen!!

Vänliga hälsningar Lina

RSS 2.0