Midsommar i Dalarna!

Nu har jag kommit tillbaka efter en lång visit hemma i småland och i husvagnen på Öland. Det har varit toppen med fint väder och kortspel och lugn och ro. Men inatt klockan tolv kom vi hem till Linköping en natt för att idag åka vidare till Dalarna.


Det känns verkligen inte som att det är imorgon det är midsommarafton, lite trist tycker jag allt. Här i Linköping regnar det och det ska väl inte bli så mycket bättre imorgon heller vad jag har förstått.

Snart ska vi iaf till Dalarna dör att fira och jag får hoppas det blir roligt. Ikväll blir det sillbord med svärföräldrarna och Jons yngre syster. Imorgon är det inte helt hundra vart exakt det bär av.

Ha en bra midsommar!


I´m rich!

Ja eller nästan iaf om man jämför med innan då jag var helt pank.. Fick mina skattepengar idag och det var ju tvunget att firas på stan. Blev för någon vecka sedan medlem i Body shop och fick då ett erbjudande om att handla 3för2 så det gjorde jag idag och detta blev det!



fotcremen var en överraskning som låg i väskan när jag kom hem.. Ska tydligen lukta mint så den ska jag testa någon dag när man gått i high heels och har ont i fossingarna dagen efter.

Sen bar det vidare till H&M där det visade sig vara massiv rea på nästan det mesta kändes det som. Det blev lite fynd där, vissa på rean och andra inte.



en t-shirt som var beige upptill och svart dertill, en svart tröja som var rätt lång och glittrade lite i tyget (syns inte så bra på kortet), ett vitt och ljusgrå-randigt linne, en grå t-shirt i organic cotton (älskar de modellerna de har på dem, har två till!) och ett par underbart söta ballerinaskor i geopardmönster. Är mycket nöjd med mina köp och de får nog följa med mig på min lilla semester nu igen till helgen. Jag ska nämligen åka till skogen och föräldrarna imorgon och sedan på fredag åker jag till Vimmerby för att hämta Jon där och efter det åker vi till husvagnen på Öland! Kommer bi kanon! Synd bara att vädret inte verkar vara så bra då heller.. Trista Sverige..

På vägen hem från stan inhandlades det iaf lite sushi som har ätits och njutits av nu!

träning med nya nike

Nu ska jag alldeles strax iväg och träna med mina nya nike-skor som jag fick för en vecka sedan ungefär. Det är sådana som man kan sätta i en grej till ipoden som mäter allt möjligt.. Blev väldigt sugen nu när jag fick ett par sådana skor, kanske kan motivera en till att jobba lite hårdare. Men så hörde jag något om att dne lilla grejen är en slit-och-släng-grej, batteriet går inte att ladda eller byta och det tyckte jag lät väldigt dumt och märkligt. Så tänkte fråga er om ni vet om det stämmer och lite mer hur det fungerar. Måste man tex ha en ipod för att använda? Jag har bara en ipod nano.. Men såg också något om ett armband, hur fungerar det isf? Det är inget chip som man sätter i datorn eller liknande? Många undringar.. Borde kanske fråga någon i en sportbutik.

Illustrationer

Hittade denna fantastiska lilla sida och var bara tvugen att dela med mig av det fina.


Nationaldagen och ny hemsida

Hålle rpå och packar fö fullt inför vår helg i huvudstaden. Det blir firande av nationaldagen på Skansen och sedan blir det nog fotboll på någon pub, om man får plats någonstans. Förmodligen är det sjukt mycket folk ute eftersom Bruce Springsteen spelar i stan tors, fre och sön och sedan nationaldagen och viktig landslagsmatch på det.

På söndag blir det till att ha ett litet möte med tjejen jag ska göra hemsida/logga åt (bloggat om det tidigare).

Har också börjat och kommite en bra bit på designen på min nya hemsida, linakarlsson.se . Här får ni en liten smygtitt....



Jag ska nog använda Joomla till denna sidan. Det kommer att ifnnas en blogg och eftersom jag lärt mig Joomla rätt bra nu eftersom vi använde det till www.gdk.nu så vet jag hur man uppdaterar och det är väldigt enkelt. Lämna en kommentar och säg vad ni tycker!

Efterfest med MANDO DIAO

Jag vet knappt vart jag ska börja men av rubriken att döma kanske ni iaf förstår vart det hela slutar, i rum 805.

Lördagen den 30 maj kommer Linda ner till mig på Öland i husvagnen för att senare på kvällen på på Springbreak, eller snarare Mando Diao. Vi såg nämligen inga andra, vem vill se Hammerfall eller Kevin borg? Till at börja med så hängde vi utanför med Jenny och hennes kille Sebastian samt några kompisar till honom.Vi såg Mando Diao och det kan vara den bästa konsert jag någonsin sett! Trots att det bara var en timme, himla synd. En sak jag inte förstår är varför de inte kör Somg for Aberdeen? Någon?

Här kommer en liten bildkavalkad från konserten.










I alla fall så går vi sedan vidare in på Palace men Jenny och killarna för o partaja lite och vem trippar in där då? Jo Mando Diao så klart (plus typ några hundra till men men....) Jag säger till Linda vi måste göra något vi kommer ångra oss annars.. SÅ vi går fram och jag säger til Bjön Dixgård att det var en sådan himla bra konsert och att de borde köra Aberdeen.. Vad händer då? JOO, vi blir bjudna på efterfest. Sådant händer inte oss bönder (mig inräknat så vill säga, inte stockholmaren) så det är så klart vi måste gå tänker vi. Efter mycket letande så hittar vi rummet men när vi står där tänker vi det låter inte så mycket. Jag menar man förväntar sig dörrar öppna mellan fyra hotellrum, musik på högsta volym, folk överallt, sprit och TV-apparater ut genom fönstren så vi blev lite oroliga av tystnaden. Men dörren öppnas och en kommer ut o säger vi e bjudna så vi går in och minsann där sitter Björn och Mats från bandet, trevligt värre! Vi får massa öl och lite whiskey och tequila. Björn däckar, helt plötsligt är de tre småtjejerna borta för deras mamma ringde ?! och vi e kvar där men nån äcklig assistens som fick höra ett och annat till slut. Så vid halv fem tiden så drar Linda och jag oss därifrån och möter då Gustaf i dörren.. snajsigt.

Efter lite googlande så upptäckte jag idag att både Björn och Gustaf är gifta och Gustaf har barn och Bjöns ska bli pappa. Detta gjorde mig lite orolig över vem den blonda tjejen var vi såg kom in på hotellet själv med Gustaf innan vi gick in på efterfesten..hmmm.... don't like..

RSS 2.0