24 år idag!!



Idag är det min födelsedag o jag blev väckt med frukost på sängen och födelsedagspresent! Jag fick en "face exclusive- behandling" på Hälsogalleriet här i Linköping!! Det ska bli underbart, har inte varit på sådant förut det är något som man inte har råd med som student annars så det är toppen. Tyvärr fick min pojke åka iväg idag för att döma fotboll.. mindre kul faktiskt men vi ska iaf gå ut och äta middag och dricka vin ikväll! Och champagnen ligger på kylning as we speak!

Annars ska jag ha en skön dag för mig själv. Jag har precis färgat ögonbrynen, ska ut och springa en runda nu. När jag kommer tillbaka ska jag ta en lång och skön dusch och efter det ska jag lägga en ansiktsmask och sätta på lösnaglar. Ska bli riktigt fin till ikväll :D. Någonstans få rjag kanske klämma in ngn lunch. Vet inte riktigt vad jag e sugen på bara.

Men GRATTIS till mig på min stora dag iaf..hihi

Jag är färdig!!!!!!!!!!

Med mitt sommarjobb alltså..

Sista kvällen var det idag och det är så himla skönt måste jag erkänna. Tio veckor har rullat förbi kanonfort och så var denna sommaren också över. Det är lite tragist att det enda jag har gjort på hela sommaren är att jobba jobba och gissa!! Jo jobba! Nu har jag en hel vecka "ledigt".. Det kan knappt kallas ledigt eftersom jag ska flytta så det blir jobb iaf.

Hur ska man nu klara sig ett helt år utan alla snuskskämt med Josse1 och Josse2?! Utan Josses och min lilla toyboy kommer veckorna också gå sakta.. Vem ska vi nu utsätta för sexual harassment.. Det har varit väldigt kul måste jag säga..  Ja för det enda som är roligt på Elmotor är snusket..för det blir man bra på vare sig man vill eller inte.. så är det bara..haha.. Idag har jag till exempel blivit tillsagd att ta av mig kläderna, hört en historia som handlar om en spade och vissa privata delar osv osv..

Imorgon blir det att fira min födelsedag lite i förskott med mormor o farmor o familjen innan jag åker upp till Lkpg och Nkpg. Så det blir smörgåstårta och vanlig tårta imorgon! MUMS! Och så blir det till att packa en himla massa med men jag är optimist och hopps det ska gå fort. Siktar på en fin sovmorgon imorgon och jag ska inte ens ställa klockan, det är lyx...

RSS 2.0