Söndag på Strand

I söndags var det dags för Strand i Borgholm och jag var faktiskt där med mina två pöjkar Joel o Tommy. Så vi liftar med Joels pappa Håkan till deras sommarstuga som passande nog är strategiskt placerad nära Strand.

Vi hade det himla trevligt, men det var ganska stora problem som uppstod på "förfesten". Till exempel var det svårt att bestämma sig för vad man ska ha på sig. För kvällen så var det Tommy som hade väldiga problem trots att han hade med sig hela garderoben.


Men Joel ville ju inte vara sämre så han stod i vanlig ordning inne på toaletten och fixade håret och sminkade sig...



Till slut så hamnade faktiskt båda två inne på toaletten. Men Tommy har idag inte kvar sitt massiva hår så han fixade inte så mycket med håret. Under den lååånga tid som pojkarna tog på sig så fick jag sitta utanför och dricka mitt vin och gnälla på dom att de betedde sig som kvinnofolk båda två. Själv hade jag varit klar läänge (?!).

Till slut efter vin, jäger/redbull och bacardi razz så förflyttade vi os till Strand från stugan. Dock till min stora besvikelse inte på tandemcykel... :(

Så här roligt hade vi det sedan inne på Strand.






Vi upptäckte också att Vincent spelade och det var ju lite trevligt och var tvunget att förevigas i form av bilder.







Så roligt hade vi det alltså i söndags, mindre kul var det bara att jobba kvällskiftet dagen efter. Men men vi överlevde ju så då kan det inte ha varit så farligt!

Imorgon kommer det kanske lite fina bilder från Kalmar som togs dagen innan partydagen söndag!





RSS 2.0