Pinsamt TVprogram...

image43
Bild från: www.kanal5.se


Är det någon som har sett det sjuka programmet Ranking the stars som går på kanal5?? Är det någon som vet vad det går ut på? Är det någon som har sett ett sämre program? Ett pinsammare program? osv osv... Såg att Fredag hela veckan gjort en parodi på programmet och det var så klockrent!

image44
Bild från: www.tv4.se

Någon som har fler exempel på pinsamt dåliga program?

Fyndat matta på blocket!

Jag är så glad!

Jag satt och surfade lite på min favoritsida blocket idag som alla andra dagar... Av en händelse så hittade jag då en matta från IKEA som jag länge velat ha men som jag inte haft råd med nämligen den här:


Bild från: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/62757663

Egentligen kostar mattan 2495kr men jag fyndade den för endast 500kr!! Ibland ska man ha tur säger jag ju bara!

Tillskott till önskelistan

Jag har hittat en liten grej till som jag nog skulle kunna tänka mig i julklapp..
image41
Bild från www.ikea.se



Stig Lindberg

En formgivare jag har gillat länge är Stig Lindberg som jobbat för Gustavsberg. Jag gillar hans Spisa ribb väldigt mycket och hittade också lite tyger på en sida där jag iofs inte förstår ett dugg eftersom det står på något asiatiskt språk men tygerna var väldigt fina.. Det är så kul med tyg för man kan göra så mycket med som! Jag älskar att pyssla även om det inte hinns med så mycket för tillfället och då är tyg ett roligt material, lätt att arbeta med.
image36image38
(Bilder från: http://www.biotope.biz/17/list2/)

En bild på den fina Spisa ribbkoppen får ni också

(bild från: http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/n-oasis/cabinet/photo/img35360063.jpg)

Ståltrådsträdhängare

Ett litet smakprov på något som var med i det avsnittet av Bästa formen som jag skrev om tidigare. Louise Hederström heter hon som gjort den här väldigt fina hängaren/väggdekorationen. Ett stort ha-begär känns nu..
image35
Bild tagen från: http://www.louisehederstrom.com/maze_01.htm



Snygga illustrationer!

Jag kan bara hoppas att jag en dag kommer bli lika duktig som de här människorna på denna sidan! SJUKT snygga grejer de har gjort!!

Ett exempel på en snygg grej som en från mina gamla hemtrakter gjort! Alexander Radsby från Kalmar.
image34
Bild från: http://www.smashingmagazine.com/2007/08/21/creativity-spark-from-masters-of-graphic-design/

Bästa formen

Ett bra tv-program som jag kan rekommendera är Bästa formen som går idag på SVT 21,30.. handlar om olika sorters design, konst och formuttryck..

Ett spännande program var det för några veckor sen när det handlade om ståltråd, mkt häftigt.. återkommer med bilder i ett senare inlägg.. Sitter just nu i skolans bibliotek och väntar på bussen som ska ta mig till en konsert med Slagsmålsklubben ikväll! ska bli väldigt kul! har kameran med mig så blir nog ett inlägg sen!

Ha de gött!

Ny bloggdesign....igen...

Nu har jag återigen suttit o filat på en ny design på min lilla blogg.. får se när den "lanseras".. hoppas snart iaf.. det beror på när jag får hjälp (hint* hint* till en särskild person...)

Här är en liten smygtitt iaf..
image33

Önskelista

När julen närmar sig kommer alltid samma fråga: Vad önskar du dig i julklapp?

Jag vet att det är långt kvar dit än, även om jag redan nu börjar längta efter, glögg, snöflingor och julmarknader. Men jag tänkte iaf vara ute i väldigt god tid och försöka tänka lite på vad jag önskar mig och har hittat en matta på IKEA som jag skulle vilja ha som inte var så farligt dyr heller i förhållande till storleken, mattor brukar ju vara rätt dyra.. Jag har länge velat ha en ryamatta och det är en sådan, en vit.. den verkar väldigt mysig..
image32
(Bild tagen från: www.IKEA.se)

Får se om jag hittar mer spännande saker!

broccolipaj

Ikväll har jag lagat en jättegod broccolipaj som jag hittade på en mycket trevlig blogg med vegetarisk mat som heter medveten.. blir till att prova fler recept därifrån!



Efter middagen blev det en god hemmagjord Chai-latte!! Myskväll som heter duga..


Patricia

Varför är Patricia alltid slut? För er som inte är insatta i IKEAs namngivning så är PAtricia ett väääldigt snyggt tyg. Jag har varit på IKEA fem ggr tror jag endast för att se om det tyget finns.. Vill hänga det på väggen som dekoration! Jag har aldrig ens sett det i verkligheten.. Det kanske inte finnns egentligen, börjar snart tvivla... sKulle passa så bra i min lilla lägenhet.

Är det någon som har lite Patricia-tyg över så hör gärna av er!

Så här ser det ut (det finns flera sorters Patricia, men den här vill jag ha)

(Bilden tagen från: www.ikea.se)
image28
Sååå snyygt!

LamporLamporLampor

Jag måste erkänna en sak.. jag är besatt av lampor!

Finns så många fina och de fyller en funktion samtidigt som de är dekorativa. Hittade några väldigt häftiga lampor på nätet när jag surfade runt...

(Bilden tagen från: www.pid.se)


(Bilden tagen från: www.bsweden.com)

Två jäkligt coola lampor i svart. Hittade också en vit naturinspirerad sak.

(Bilden tagen från: www.pid.se)

Dom ser ut som kottar tycker jag, mycket roliga!

Jag har nog inte råd med någon av dom, fattig student som man e. Jag har ju min Norm69 som jag är väldigt nöjd med ändå :D

(Bilden tagen från: www.snow-home.co.uk)

Snart ska jag till skolan och förbereda ett seminarie som äger rum i eftermiddag! See you later!

Katastrofen var total.. och så partaj på kvällen förstås

Det var den sista lördagen i september. Kulturnatten hägrade i Norrköping och på kvällen vankades det partaj i stugan. Inget kunde gå fel, eller kunde det?...... Så här fel gick det:

Lina hade hela dagen på sig att fixa o dona innan gästerna kom (Linda och Jon..hehe) och hade fått en specifik uppgift: att stryka Jons skjorta som han skulle ha på kvällen. Klockan tre börjar Lina med denna tillängnade uppgift. Sätter i strykjärnet och börjar stryka. Till hennes fasa såg hon att det blev en gulaktig fläck, en sån som det kan bli efter vattnet i strykjärnet ibland, och lyfter då upp skjortan för att se lite noggrannare. Vad händer då? JO! Det som bara inte får hända! Hälften av skjortan sitter nästan fast i handduken som hon använt som underlag och halva skjortan följer med upp! Skjortan trasas sönder! Katastofen är TOTAL!

Nu gäller det att agera snabbt! Lina Rusar ner och slänger sig på cykeln bort till Hageby Centrum där både HM; Lindex och Dressman finns. Där måste ju en vit skjorta finnas såklart! Näe, då finns det ingen herravdelning!!! På Dressman finns det ju givetvis herrkläder,pinsamt värre annars, men då finns det bara minsta storlek XXXL. Och hur muskulös Jon än må vara så är han inte riktigt sååå stor ännnu, bara XL kanske..

Det blir alltså att sätta sig på bussen in till stan. In på HM få hjälp av en trevlig kille som hittar en jättefin skjorta och jag köper och drar hem i torn att nu är allt löst till slut iaf...

Åker ner till stan en gång till och hämtar Linda och då ringer Jon som är lite tidig. Vi kommer hem och situationen uppdagas inför en Jon som blir allt rödare i ansiktet. Han provar iaf skjortan och gissa..... ja, såklart var den ju för stor. Det blir inte en rolig inledning på vår lilla förfest med med middag och allt. Ja middagen blev ju iaf ok om jag får säga det själv. Tandoorikyckling med ris och mango chutneysås..

Jon åker in tidigare och tittar på ett band, Sista Mannen På Jorden. Linda och jag var inte så intresserade så vi stannar hemma och dricker lite mer vin ist!

När vi bestämmer oss för att åka in till stan och träffa Jon igen så missar vi såklart bussen också... Det blev till att ta TAXI, det tog en timme till nästa buss och det kändes inte så lockande.
Träffar jon inne på kårhuset Trappan och där dansades det!

Musiken var så dålig att vi gick vidare till Palace (inte så mkt bättre musik där heller iofs...). Eftersom kvällen gått såå bra hittils så upptäcker jon att hans plånbok är borta när vi står i kön.

Han ska gå tillbaka för att leta om den, Linda och jag går in. Dock med lite dåligt samvete.. Får senare ett sms att den är upphittad på backen! Och så fortsätter dansandet!

RSS 2.0