Katastrofen var total.. och så partaj på kvällen förstås

Det var den sista lördagen i september. Kulturnatten hägrade i Norrköping och på kvällen vankades det partaj i stugan. Inget kunde gå fel, eller kunde det?...... Så här fel gick det:

Lina hade hela dagen på sig att fixa o dona innan gästerna kom (Linda och Jon..hehe) och hade fått en specifik uppgift: att stryka Jons skjorta som han skulle ha på kvällen. Klockan tre börjar Lina med denna tillängnade uppgift. Sätter i strykjärnet och börjar stryka. Till hennes fasa såg hon att det blev en gulaktig fläck, en sån som det kan bli efter vattnet i strykjärnet ibland, och lyfter då upp skjortan för att se lite noggrannare. Vad händer då? JO! Det som bara inte får hända! Hälften av skjortan sitter nästan fast i handduken som hon använt som underlag och halva skjortan följer med upp! Skjortan trasas sönder! Katastofen är TOTAL!

Nu gäller det att agera snabbt! Lina Rusar ner och slänger sig på cykeln bort till Hageby Centrum där både HM; Lindex och Dressman finns. Där måste ju en vit skjorta finnas såklart! Näe, då finns det ingen herravdelning!!! På Dressman finns det ju givetvis herrkläder,pinsamt värre annars, men då finns det bara minsta storlek XXXL. Och hur muskulös Jon än må vara så är han inte riktigt sååå stor ännnu, bara XL kanske..

Det blir alltså att sätta sig på bussen in till stan. In på HM få hjälp av en trevlig kille som hittar en jättefin skjorta och jag köper och drar hem i torn att nu är allt löst till slut iaf...

Åker ner till stan en gång till och hämtar Linda och då ringer Jon som är lite tidig. Vi kommer hem och situationen uppdagas inför en Jon som blir allt rödare i ansiktet. Han provar iaf skjortan och gissa..... ja, såklart var den ju för stor. Det blir inte en rolig inledning på vår lilla förfest med med middag och allt. Ja middagen blev ju iaf ok om jag får säga det själv. Tandoorikyckling med ris och mango chutneysås..

Jon åker in tidigare och tittar på ett band, Sista Mannen På Jorden. Linda och jag var inte så intresserade så vi stannar hemma och dricker lite mer vin ist!

När vi bestämmer oss för att åka in till stan och träffa Jon igen så missar vi såklart bussen också... Det blev till att ta TAXI, det tog en timme till nästa buss och det kändes inte så lockande.
Träffar jon inne på kårhuset Trappan och där dansades det!

Musiken var så dålig att vi gick vidare till Palace (inte så mkt bättre musik där heller iofs...). Eftersom kvällen gått såå bra hittils så upptäcker jon att hans plånbok är borta när vi står i kön.

Han ska gå tillbaka för att leta om den, Linda och jag går in. Dock med lite dåligt samvete.. Får senare ett sms att den är upphittad på backen! Och så fortsätter dansandet!

Kommentarer
Postat av: Linda

Taaack för en trevlig kväll! Det får vi göra om snart igen!! Kraaam!

2007-10-02 @ 21:05:20
URL: http://tulpangnissel.blogg.se
Postat av: Linda

En grej till: Ja fick inte med hur länge de där supergoda brödet skulle gräddas o hur varmt? =)

2007-10-02 @ 21:29:26
URL: http://tulpangnissel.blogg.se
Postat av: Lina

just det! det glömde jag! :D 200grader och ca 30min.. ja de blir en tur igen! linkan nästa gång kanske! kram

2007-10-02 @ 22:05:54
URL: http://www.linaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0